DJ til dans

Når middagen er ovre, kan jeg sørge for dansemusik til den efterfølgende fest. 

 

Som dj er det mit mål at skabe en god stemning og fest på dansegulvet med alle de mest populære dansehits. Oftest er flere generationer repræsenteret og musikken skal derfor sørge for, at alle får danset og moret sig på dansegulvet. Inden festen er I meget velkomne til at sende musikønsker til mig. Så laver jeg på forhånd en god playliste, hvor de ønskede numre indgår. 

Jeg har leveret dansemusik til alt fra konfirmationer, firmafester, fødselsdage, bryllupper, guld og sølvbrylluper og ved andre lejligheder når der skulle holdes en god fest. 

Ved mange lejligheder har jeg haft små kort med hvor folk under middagen kunne skrive ønsker til dansemusikken. På den måde sikrer jeg mig at alle får opfyldt deres ønsker, samtidig med at jeg kan spore mig ind på hvilke stilarter der vil være passende for selskabet. 

Lyd og lys i topkvalitet

Jeg har altid gået meget op i at det udstyr jeg har med er det absolut bedste man kan få. Jeg medbringer derfor altid lyd og lys i topkvalitet. Fordelene ved at jeg står for dansemusikken er mange: 

- Jeg kan under middagen danne mig et godt indtryk af hvad gæsterne kan lide og allerede på forhånd begynde at planlægge numre. 

- Jeg sørger for at alt udstyr bliver stillet op inden middagen, så alt er parat når middagen er ovre. Ingen ventetid for gæsterne.  

 

- Der skal kun kommunikeres med en enkelt person omkring musikken, hvilket letter opgaverne i forbindelse med planlægning af festen. 

 

Børnene er med 

Er der børn med til festen oplever jeg, at de tit synes det er spændende at få lov at være med til at styre musikken. 

Jeg spillede til et bryllup på Glostrup Park hotel, hvor en dreng meget gerne ville prøve at skifte numre og stå bag mikserpulten. Det fik han naturligvis lov til. 

Dagen efter fik jeg en sød besked fra forældrene om, at det virkelig havde været en stor oplevelse for deres søn. 

Børn lærer hurtigt og har ofte imponerende  styr på de allernyeste hits! 

Børnene synes det er fantastisk at få lov at være med til at styre musikken