Kontakt

Hvis du er interesseret i at høre mere om hvad jeg kan tilbyde til din fødselsdag, jeres bryllup, konfirmation eller anden festlige lejlighed, så er du meget velkommen til at skrive eller ringe til mig. 

         26655745

         klavermusik@gmail.com

 

Har I har ønsker til festen som jeg ikke selv kan opfylde, hjælper jeg jer gerne til at finde det helt rigtige. Igennem årene har jeg været med til at lave mange festlige indslag og ønskes der f.eks. et indslag med en sanger/sangerinde eller anden musiker, kan jeg også hjælpe med koordinering, øvning, udstyr og alt det praktiske.   

Greve konfirmation.jpg

Det er altid en stor opgave at arrangere en fest. Derfor er det også vigtigt at aftalerne kommer på plads og der er tryghed og sikkerhed i hele processen. Jeg sørger for at vi har alle detaljer og aftaler på plads i god tid, sådan at I kan fokusere på at få en god fest og sørge for jeres gæster. Har I brug for et møde inden festen, kan det naturligvis også lade sig gøre. 

Jeg glæder mig til at være med til at skabe en rigtig god fest for jer. 

Bertil Lundqvist 

FAQ

Spiller du brudevalsen? 

Ja, det gør jeg. Det er en smuk melodi og det passer rigtig godt at spille den på klaveret. Jeg tilpasser tempoet efter jeres ønsker. Ønsker I at det skal være indspilningen med Danmarks Radios symfoniorkester, sørger jeg selvfølgelig for det. 

Spiller du med på fællessangene? 

Det gør jeg. Det er rart på forhånd at have fået at vide hvilke sange der skal synges, men det er yderst sjældent at det er numre jeg ikke har noder på. 

Har du selv alt med eller skal der f.eks. være klaver på stedet? 

Jeg medbringer alt udstyr, medmindre der forefindes klaver/flygel på stedet. 

Kan man ønske numre? 

Meget gerne. Både under middagen og hvis der skal danses efterfølgende. Jeg har spillet mange forskellige stilarter og jeg går meget op i, at alle såvidt det er muligt, får deres ønsker til musikken opfyldt.  

Hvor meget fylder dit udstyr? 

Jeg bliver tit spurgt om hvor meget jeg fylder. Endnu er det lykkedes at få plads til det hele hver gang. Er I nervøse om udstyret fylder for meget, kontakter jeg stedet hvor festen skal holdes og hører om det er muligt at jeg kan komme forbi og se lokaleren, eller også plejer det at være muligt at få sendt et billede hvor man kan se det. Det er tit mest aktuelt med udstyr til dansemusikken, da det fylder lidt mere, men det har indtil nu altid kunnet lade sig gøre. 

Kan du hjælpe hvis gæsterne har indslag? 

Meget gerne. Jeg hjælper gerne med mikrofoner, projektorer, akkompagnerer m.m. Det er altid festligt når gæsterne optræder og det vil jeg naturligvis gerne hjælpe med.